Over ons

Alles Paletti: Een begroeting die in de zuidelijke mijnstreek al jaren wordt gebruikt. Maar het kan ook een andere betekenis hebben: Hoe is het?, Hoe voelt u zich? Alles in orde? En daar gaat het bij ons om, dat alles in orde is!

Alles Paletti is een bedrijf dat zich bezig houdt met diverse cursussen die betrekking hebben op veiligheid, gezondheid en welzijn in het dagelijkse leven. Dit kan in een bedrijf van belang zijn maar ook in de huiselijke omgeving. Bekijk ons cursusaanbod onder het kopje Opleidingen.

Iedereen kan bij ons terecht voor advies, diverse cursussen, materialen, het opstellen van een RI&E en/of gebouw RI&E en het opstellen van een bedrijfsnoodplan. Informeer vrijblijvend naar onze mogelijkheden.

De cursussen kunnen wij geheel op maat bieden, Incompany (bij u op locatie) of bij Alles PalettiĀ®. We hebben de beschikking over 3 leslokalen en een oefenbaan. Voor het lesgeven op locatie hebben wij allerlei mobiele brandapparatuur.

Op al onze aanbiedingen en overeenkomsten zijn onze algemene voorwaarden van toepassing, zoals gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel te Venlo onder nummer 12053914. De voorwaarden worden u op aanvraag toegezonden.

Alles Paletti, uw betrouwbare partner voor al uw veiligheidstrainingen.

  • Modern opleidingscentrum in Maasbree
  • Incompany maatwerk trainingen
  • Totaalpakket voor bedrijven en particulieren
  • Gecertificeerde instructeurs