VCA Proefexamens

Als deelnemer aan een VCA Basis, VOL of VIL VCU cursus heeft u de mogelijkheid om voorafgaand aan de cursus en examen een aantal proefexamens te maken.

Hiermee kunt u zich optimaal voorbereiden en uw slagingskans verhogen.

Als u zich heeft ingeschreven voor 1 van bovenstaande cursussen, kunt u de voucher code die u van Alles Paletti heeft ontvangen invullen in de witte balk in de button hieronder.

U komt dan op de beginpagina waar u kunt kiezen voor welke cursus u de proefexamens wil maken: VCA Basis (B-VCA), VCA VOL (VOL-VCA) of VCA VIL VCU.

Rechtsboven ziet u het aantal examens dat u kunt oefenen. Zodra u uw keuze heeft gemaakt, start de examentijd en zal het aantal met 1 verminderd worden.

U kunt tijdens het proefexamen niet stoppen (dit geldt ook voor het echte examen).

Na afronding van een proefexamen krijgt u te zien of u geslaagd bent of niet. Op deze pagina ziet u ook een samenvatting per thema. Op basis van het scoringspercentage per thema kunt u inschatten aan welke onderdelen u nog meer aandacht moet besteden.

Inloggen proefexamen

Vul in het witte veld de voucher code in die u van Alles Paletti heeft ontvangen. Klik op “Inloggen” en kies welk examen u wilt oefenen.


Uitslagen examens

Bekijk de uitslag van uw examen nu online.

  • Modern opleidingscentrum in Maasbree
  • Incompany maatwerk trainingen
  • Totaalpakket voor bedrijven en particulieren
  • Gecertificeerde instructeurs